Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Sættekassen kan også bruges til opbevaring af børnesager

En sættekasse er ikke bare en hylde, der kan indeholde forskellige pynte- og nipsgenstande. Den kan også være praktisk på børneværelset, da den giver mulighed for at opbevare børnenes legesager, bamser og forskellige andre genstande, som barnet er glad for.

En sættekasse er praktisk til opbevaring

Selvom en sættekasse oftest bliver brugt til opbevaring af forskellige pyntegenstande, som kan pryde væggene i hjemmet, har den også andre anvendelsesmuligheder. Det er eksempelvis oplagt at bruge den som en lille reol på børneværelset, så barnet nemt selv kan sortere i sine legesager og andre genstande, som han eller hun holder af.

Det gør det nemt at finde dem igen, da de altid er synlige, samtidig med at de er i system. På den måde får sættekassen en praktisk funktion på børneværelset, samtidig med at barnet lærer noget om at rydde op efter sig selv. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til, hvad man kan placere i en sættekasse.

Det er eksempelvis oplagt at vælge en sættekasse med brede og rummelige hylder, hvis den skal bruges på børneværelset. Her kan barnet placere alt fra malebøger og bamser til legetøj og nipsgenstande, som han eller hun er glad for. En praktisk løsning, som med garanti også vil bidrage til bedre orden på børneværelset.

Sådan vælger du den rigtige sættekasse

Der findes mange slags forskellige sættekasser – og du kan vælge mellem mange typer af materialer og former. En sættekasse i træ er den mest almindelige slags, og den har samtidig en form for unik hygge over sig. Du kan også vælge én, som er formet som et lille hus, hvilket med garanti vil trække kegler på børneværelset.

Du kan også gå efter en sættekasse, der har en mere geometrisk form, hvis det passer ind i indretningsstilen. Har du meget plads på børneværelset, er der mulighed for at vælge en stor sættekasse i akryl, som er en moderne fortolkning af de gamle sættekasser i træ. Her kan du vælge mellem alverdens forskellige farver og former.

Hvis du er kreativt anlagt, er der mulighed for at lave din helt egen sættekasse. Det kan du eksempelvis gøre ved at udnytte dine kreative evner. Har du mod på det, kan du desuden male din kasse, så den får den farve, som du og dit barn kan lide. Det vil med garanti være sjovt for barnet at deltage i.